Jaluzele verticale la pret bun, pentru toate gusturile

In ultima vreme, designul interior si modul in care ne decoram casa nu mai  sunt percepute ca niste simple mofturi ci ca adevarate oglinzi ale personalitatii noastre.  De aceea, multi  dau foarte mare atentie lucrurilor utile, dar in acelasi timp cu potential de infrumusetare a spatiului in care traim zi de zi. Acesta este si cazul  simplelor si pana nu demult ignoratelor, jaluzele verticale.

Acum gasesti jaluzele verticale la pret bun peste tot in magazinele de profil si  vin in toate formele  si culorile. Sunt usor de intretinut, mult mai usor de curata decat anostele jaluzele orizontale care adunau foarte mult praf si pe care trebuia sa le stergi saptamanal.

Acum poti chiar comanda jaluzele verticale in zig-zag, albastre si cu stelute colorate pentru camera copilului tau. Si nici macar nu costa atat de mult.  In functie de model, latime, lungime poti ajunge la cateva sute de lei ( in cazul unor ferestre mari , pentru care vrei jaluzele  ondulate cu imprimeu de leopard, spre exemplu), insa daca iti doresti jaluzele verticale la pret bun, pentru aparmatentul tau, bugetul de 2-300 de lei iti va ajunge pentru tot apartamentul. Cu o investitie mica poti schimba incaperi intregi, fara sa schimbi mobilierul sau parchetul si covorul, efectul va fi imediat, pentru ca acestea jaluzele sunt si utile si frumoase, astfel ca toti musafirii vor observa schimbarea pe care ai facut-o.

Tot ce trebuie sa faci acum este sa cauti o firma aproape de tine si sa te gandesti la cel mai interesant model  care sa se potriveasca cu aparatamentul sau casa ta si sa iti pui imaginatia la treaba. In scurt timp vei avea cea mai interesanta casa pe care au vazut-o prietenii tai.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s