Se mai folosesc ferestrele din tamplarie aluminiu pentru case?

Sigur ca da, insa nu toate casele au nevoie de tamplarie de aluminiu. Ce case au nevoie de astfel de tamplarie, si ce fel de constructii, iti spun in randurile urmatoare.

rulouri siteIn primul rand trebuie sa stii ca ferestrele cu tamplarie de aluminiu sunt mult mai rezistente, de aceea pot avea suprafete mult mai mari decat ferestrele cu pvc. Daca te gandesti sa-ti faci un perete din sticla, atunci ai nevoie de astfel de ferestre, daca nu, atunci nu da banii pe acestea, cumpara din pvc.  Datorita rezistentei sporite, tamplaria de aluminiu poate sustine suprafete mai mari de sticla, astfel ca ferestrele pot fi mari cat intreg peretele.

De asemenea, ferestrele din tamplarie de aluminiu sunt mai potrivite pentru cladirile mari, comerciale. Ati vazut prin oras cladiri impozante cu ferestre uriase, sunt sigur. Acelea sunt ferestre de aluminiu. Se degradeaza foarte greu in timp, avand garantie chiar si de 50 de ani, astfel ca reactioneaza foarte bine la orice fel de conditii meteo. Pe langa asta, daca sunt ferestre cu bariera termica, atunci vor fi si foarte bune  izolatoare, atat pe timp de iarna cat si vara.  Iar la capitolul izolare fonica, stau mai bine decat orice alt materiale de fabricare a tamplariilor pentru usi si ferestre.

Acest tip de ferestre se foloseste din ce in ce mai des si la casele personale ale oamenilor, pentru ca sunt usor de intretinut, nu necesita tratamente speciale, si le poti cumpara in orice culoare doresti, algerea si posibilitatile fiind la propriu infinite.

Asa ca, daca te gandesti sa schimbi ferestrele, de ce sa nu le schimbi cu unele mai mari si mai cochete?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s